Na de blog pauze

He?! Wat is dit? Vino Nijn? Leeft de blog weer? JA!

Het is al bijna een jaar geleden dat ik mijn blog op pauze heb gezet. Ik was moe, ik had geen inspiratie en wist niet welke kan ik op moest met mijn blog. Na een tijdje proberen de “fitgirl” proberen te zijn miste ik mijn glas wijn en kaasplankje. Na een tijdje weer vrijheid-blijheid te hebben geleefd werd ik ook niet veel blijer. We zoeken een balans tussen gezond en bourgondisch, fit-ish dus.

Wat kunnen jullie gaan verwachten de komende tijd? Uiteraard mijn leven als moeder. Met Wout gaat het heel goed. Hij zit op een Speciaal Basisschool. Hij is helemaal op zijn plek. Hij loopt nog steeds 1,5 tot 2 jaar achter met taal, maar zijn geestelijke ontwikkeling laat me altijd versteld staan. Hij heeft zich ontpopt tot een werkelijke nerd. En ik kan niet meer trots zijn. Hij is fanatiek minecraft speler. Hij is 5 jaar en bouwt de meest bijzondere dingen.
En Rowan? Kleine rupsje nooit genoeg. Hij is onze kleine sociale rups. Hij is een complete tegenstelling van zijn broer. Hij loopt voor met praten, houd van groenten en nauwelijks van vlees. Daar in tegen slaapt die met zijn 2 jaar niet door. Tot groot ergernis van mij.

En naast moeder zijn werk ik nog steeds met veel plezier op de klantenservice van een groot internet provider. Ik zal ook hier af en toe over schrijven. Dit zal onder de kopjes ‘klantenservice leven’ zijn.

Vino Vixen is er ook nog altijd. Dat ben ik op rolschaatsen, ik ben nu zover dat ik af en toe een scrimmage mag doen. Als roller derby speler heb ik nog heel veel te leren. Het is nog altijd mega leuk. Je leer niet alleen je lichaam kennen maar ook jezelf. Ook hier zal ik met regelmaat aandacht aan besteden.

En dan iets nieuws, onze keuken! Niet dat onze keuken nieuw is maar ik ga proberen wekelijks fit-ish recepten te posten. Dit kan zowel gezond als bourgondisch zijn. Maar het belangrijkste is dat ze lekker zijn.

Dus nu zijn jullie bij! Oke soort van. De rest komen jullie komende maanden te weten.

Xoxo Vino Nijn

1,212 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Please follow and like us:

2 thoughts on “Na de blog pauze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *