Handleiding baby versie 3.0

Gefeliciteerd met jullie nieuwe baby. Het is belangrijk voor gebruik de handleiding te lezen.

Voeding; 

Belangrijk is dat u deze baby zeker de eerst 4 tot 6 maanden uitsluitend alleen maar speciale baby-voeding krijgt. U kunt er voor kiezen deze voeding geheel biologisch ecologisch zelf te maken of in poedervorm in de winkel te kopen. Let wel op! De baby mag alleen maar uit een fles drinken die gemaakt is voor de baby. Een bierfles, colafles of thermosfles is niet geschikt. Kiest u voor de zelf-maak-voeding dan komt dit uit uw eigen borsten, u kunt uw kind gewoon aanleggen.

De hoeveelheid voeding die uw baby mag nuttigen staat op de verpakking van de voeding. Wanneer uw baby spuugt is hij vol.

Vloeistoffen;

Pas op! Uw baby heeft meerdere in en uitgangen waar vloeistoffen uit kunnen komen.

De mond; Niet alleen kunt u vloeistof in dit gat gieten, wanneer de baby vol zit kan er voeding terug vloeien. Ook kan dit voorkomen wanneer u uw baby te vroeg neerlegt, de baby defecten 3.8.9RX, 4.67ZK of 78.0PSTN vertoont of wanneer gewoon random.

De urine uitgang; Heeft u het mannelijke model baby aangeschaft, wees dan op de hoede voor “de fontein”. Ook het vrouwelijke model lekt via deze uitgang zonder controle. Het is belangrijk om hier luiers voor te gebruiken tenzij u gek bent op constant was te draaien.

De billen; Tussen de billen van uw baby zit een uitgang voor verwerkt voedsel. De luiers die u gebruikt voor de urine houd ook deze substantie tegen. Hou er wel rekening dat de luier soms niet alles tegen houd. Dan heeft u pech en moet u de substantie van de rug van uw baby halen.

Pauze;

Er zit een pauze stand op uw baby, maar helaas heeft u zelf geen controle over deze functie. De pauze`s zijn voorgeprogrammeerd en u moet zelf uitvinden welke pauze-versie u op uw baby heeft. Een aantal baby`s hebben het programma doorslapen. Heeft u deze versie, lucky basterd. De meeste baby`s zijn uitgevoerd met versie pauze-roulette. Later volgt er een update en worden de pauze`s gestructureerde. Deze update kunt u niet forceert uitvoeren.

Accessoires;

Er zijn veel accessoires te koop voor uw baby. Helaas is niet alles geschikt, let dus wel op de juiste label namelijk baby. De maat van de accessoires moet overeenkomen met de maat van uw baby. Let wel op, uw baby groeit door de voeding die u hem geeft, dus accessoires moet regelmatig vervangen worden. U kunt er ook voor kiezen uw baby geen voeding te geven, maar u krijgt gehoorbeschadiging en boze mensen achter je aan als je hier voor kiest. Advies is dus om gewoon te voeden en de accessoires aan te schaffen.

Bijwerking voor de bezitter;

Echter komt het bezit baby met een aantal bijwerkingen.

– Slaap te kort wegens geen ritmisch pauze functie

– Dorst naar koffie en/of wijn om dagen door te komen

– vloeistoffen op plekken als schouder, buik en broek.

– Fantoom pijn wanneer baby pijn heeft

LET OP! Eenmaal een baby aangeschaft kunt u deze niet meer ruilen, u heeft geen controle op de uitvoering, voorgeprogrammeerde versie en wanneer de updates plaats vinden. Succes met de opvoeding 

XoXo VinoNijn

303 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *