Een Fit-ish levensstijl!

Sportief op rolschaatsen staan, een salade meenemen naar je werk in plaats van naar de Burger King te gaan. Daarnaast dol op wijn, een kaasplankje en lekker onder een kleedje op de bank liggen.

Het is een constante tango. Ik wil zo graag sportief en slank zijn. Ik wil elke dag oefeningen doen. Ik wil sterk zijn. Ik wil fit zijn.
Maar dan komt wijn, een gezellige avond vol hapjes en een leuke serie. Ik wil leven als bourgondiƫr, niet nadenken en kiezen voor comfort.

Sonja Bakker had balansdagen, ik heb een balansleven! Ik doe gewoon beide! F*ck het kiezen. Als ik een avond wil doorhalen doe ik dat, ik ga niet nee zeggen tegen een taartje. Maar ik sport ook, eet gewoon een salade zonder op “dieet” te zijn. Ik drink veel water, maar als ik zin heb ik een glas cola doe ik dat zonder schuld gevoel. Ik accepteer dat ik geen maatje 36 ga worden. Ik zit nu in 40 en soms in 38. Ik heb een klein buikje, maar ben niet dik. Ik ben ook moeder en ik kan niet constant aan staan. Ik moet af en toe even pauze houden en lekker lui doen.

Als werkende moeder heb je het vaak al zwaar genoeg. Tussen de spits-uren van opstaan en naar bed zit je werk, huishouden en koken. Ja sorry maar soms ben je dan even “klaar” met moeten. Dan wil je ook even wat comfort. En soms heb je energie voor 10, sta je lekker in het midden van de kamer je ding te doen en heb je zin in gezond. Dan ben je lief voor jezelf.

Xoxo Vino Nijn

1,042 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *