Vino Nijn

Hallo lezers,

Mijn echte naam is Nienke Westerhof. Moeder van een kleuter en peuter en partner in crime van JD. Buiten mijn gezin werk ik met veel plezier parttime op een klantenservice van een grote internet provider. En mijn grootste hobby`s zijn roller derby en in de keuken staan.

Ik heb een zelfbenoemde fit-ish lifestyle. Ik wil graag fit zijn. Genoeg bewegen, gezond eten en water drinken. Maar ben ook groot fan van een glas wijn en lekker eten. We zoeken tussen een balans. Niet de makkelijkste opgave. Maar als je beide werelden wil hebben moet je iets natuurlijk. 

Ook ben ik fulltime Loedermoeder. Ik neem het ouderschap met een korreltje zout. Mijn kinderen mogen zijn wie ze zijn, dat zijn JD en ik ook. Mijn kinderen drinken ranja, eten een koekje en mogen met sokken aan in modder springen. Uiteraard is nee daadwerkelijk nee. En zijn ze verplicht elke dag fruit en groente te eten. Dit kan natuurlijk n duizend verschillende vormen. 

Af en toe zit er een rouw-randje aan de blogs. We hebben ook een dochter die in 2013 is geboren en 8 weken bij ons mocht blijven. We zijn trots op onze dochter, maar missen haar elke dag. We zeggen vaak haar naam, ze is een deel van ons gezin. 

Veel leesplezier lieve mensen! 

Xoxo Nienke ‘Vino Nijn’

1,163 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *